Macis zsepitartó

Cseréld le a nájlon papírzsepis zacskót vagy reklám feliratos dobozt egy cuki Macis zsepitartóra. Mindjárt hangulatosabb a szoba! Ráadásul a zsepitartót a Crooocustól megszokott módon újrahasznosított zsinórfonalból horgoljuk, így környezetbarát választás is.

7900 Ft

Termékleírás
Terméktulajdonságok
Értékelések

Egy éktelenkedő tárggyal kevesebb, egy kézzel készült tündéri kiegészítővel több!

Számodra is fontos, hogy apránként csinosítsd az otthonodat? Én imádom egyre letisztultabbá és szebbé varázsolni a környezetem.
Megfigyeltem, hogy az egyik dolog, ami bántja a szemem, a feliratok. Márkanevekkel van tele a lakás, ha kicsit nem figyelünk oda. Az emberi agy pedig automatikusan olvassa őket, így egy nap százszor leolvashatod a mosópor, a folyékony szappan, a papírzsepi márkanevét. Nem ez a világ legnagyobb problémája, tudom, de észrevettem, hogy amikor eltűnnek a feliratok, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok itthon.

Így született meg a Macis zsepitartó

Az otthonunk csinosítgatása közben rájöttem, hogy ahogy a Macis kosarak felvidítanak minket, úgy milyen jó lenne a zsebkendőket is esztétikusabban tárolni. Ráadásul a gyerekek is imádni fogják, ha a Maci ad nekik zsebkendőt. És valóban! Eltűnt a zavaró zsepis doboz, a helyére pedig ez a szerethető Macis zsepitartó került.
Amikor a barátok látták nálunk az új zsepitartót, rögtön készítenem kellett még néhányat. 🙂 Aztán az Instagram és Facebook követőim is a szívükbe zárták a Medve úrfit.
Mára már alap termékünk a Macis zsepitartó. Nagyon szívesen horgolom, mert tudom, milyen jó érzés a gyerekszobában őt látni.

Hogyan „működik” a horgolt zsepitartó?

Úgy képzeld el, mint egy huzatot, amit a papír zsepis dobozra ráhúzol. Így nem látod a sok feliratot, és a szín is biztosan illik a szobába. Amikor elfogy a zsepi, csak szedd ki a dobozt, és tedd be az újat a Maci belsejébe.

Milyen színben és méretben kérheted a Macis zsepitartót?

Válaszd ki a Neked tetsző színkombinációt, én pedig elkészítem a műhelyemben.
Minden darab egyedi lesz, külön figyelmet szentelek neki, ettől igazán szerethető. A zsepitartó éppen passzol a kocka alakú zsepisdobozokra.

A gyerekszoba kedvenc darabja

Hihetetlen, de egy olyan unalmas tárgyból is lehet kedvenc, mint a zsepitartó. Ha gyermeked szereti a puha tapintású macikat, ezért is rajongani fog. A Maci ott lesz mellette, amikor megfázott, és segít meggyógyulni. Az orrfújás is jobb móka egy kedves kis baráttal!

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0
Ehhez a termékhez sajnos nincs még értékelés. Légy te az első!
„Macis zsepitartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolodó termékek

cartchevron-downcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram