Ünnepi szarvas kosár

Rézi ünnepi külsőt öltött, finom bézs színével és arany agancsával. A kézzel horgolt, környezetbarát prémium minőségű  zsinórfonalból készült kosár elnyeli a játékokat, élmény bele pakolni a gyermekeddel, ugyanakkor stílusos dekorációja az otthonodnak. Varázsold egyedivé a gyerekszobát!

Megrendelem

Egy igazán különleges kosár

Szeretettel elkészítem számodra a tökéletes gyerekszoba kiegészítőt

FInom bézs és arany színben

Ára: 5800 Ft

most új, ünnepi prémium változatban is elérhető

Elkészült Rézi prémium, ünnepi változata.

 

méret

alja: 17 cm

magassága 13 cm + fülek és szarvacskák

Ha más méretben szeretnéd megrendelni, erre van lehetőséged. Kérlek jelezd rendeléskor a megjegyzés rovatban!

Kézzel készült

Minden egyes kosarat saját kézzel horgolok hagyományos technikával, aminek köszönhetően nem csak egyediek, de szuper tartósak is lesznek.

Egyedi

A Crooocus termékei igazán különlegesek, hiszen biztosan nem készül ugyanabból a termékből két 100%-ig azonos. Minden termék egyedi. Minden termék másképpen tökéletes.

A gyermekszoba éke

A szuperaranyos Crooocus termékek olyan fantasztikus tárgyi kultúrát kölcsönözhetnek bármelyik gyermekszobában, amik képesek tovább fejleszteni a gyermekek fantáziáját. Mindezt úgy, hogy mellette környezettudatosságra, az újrahasznosítás fontosságára és a rendszeretetre nevelnek. Az egyedileg elkészített termékek minden szobában jól mutatnak, hiszen tökéletesen egyesítik a gyermeki játékosságot a felnőttek kialakult ízlésvilágával.

További képek

Termék megrendelése

Személyes adatok

Fizetés / szállítás / számlázás

Az adatvédelmi téjékoztatást itt lehet elérni.

Kérdésed merült fel?

Vedd fel Velem a kapcsolatot!