Szivárvány szőnyeg

Most képzeld el, hogy a kézzel horgolt, környezetbarát prémium minőségű zsinórfonalból készült szőnyegen játszotok a gyermekeddel. Varázsold egyedivé a gyerekszobát!

Megrendelem

Egy igazán különleges szőnyeg

Szeretettel elkészítem számodra a tökéletes gyerekszoba kiegészítőt

Választható színben

Elérhető színek: nézd meg a galériában

Ára: 47400 Ft

Többféle színben

Válaszd meg te, hogy milyen színű legyen az egyedi, kézzel készült, letisztult szőnyeged. A választható színeket a galériában találod.

Mérete

A szőnyeg 1m széles és 110 cm magas

Kézzel készült

Minden egyes szőnyeget saját kézzel horgolok hagyományos technikával, aminek köszönhetően nem csak egyediek, de szuper tartósak is lesznek.

Egyedi

A Crooocus termékei igazán különlegesek, hiszen biztosan nem készül ugyanabból a termékből két 100%-ig azonos. Minden termék egyedi. Minden termék másképpen tökéletes.

A gyermekszoba éke

A szuperaranyos Crooocus termékek olyan fantasztikus tárgyi kultúrát kölcsönözhetnek bármelyik gyermekszobában, amik képesek tovább fejleszteni a gyermekek fantáziáját. Mindezt úgy, hogy mellette környezettudatosságra, az újrahasznosítás fontosságára és a rendszeretetre nevelnek. Az egyedileg elkészített termékek minden szobában jól mutatnak, hiszen tökéletesen egyesítik a gyermeki játékosságot a felnőttek kialakult ízlésvilágával.

További képek

Termék megrendelése

Személyes adatok

Fizetés / szállítás / számlázás

Az adatvédelmi téjékoztatást itt lehet elérni.

Kérdésed merült fel?

Vedd fel Velem a kapcsolatot!