Skandi szőnyeg

Most képzeld el, hogy a kézzel horgolt, környezetbarát prémium minőségű zsinórfonalból készült szőnyegen játszotok a gyermekeddel. Varázsold egyedivé a gyerekszobát!

Megrendelem

Egy igazán különleges szőnyeg

Szeretettel elkészítem számodra a tökéletes gyerekszoba kiegészítőt

Választható színben

Elérhető színek: szürke/menta/fehér/rózsa/kék/okker/lazac

Ára: 28500 Ft-tól

Többféle színben

Válaszd meg te, hogy milyen színű legyen az egyedi, kézzel készült, letisztult szőnyeged. A választható színeket a galériában találod.

több méretben

Milyen méretű skandinál minimál szőnyegre lenne szükséged?

Kézzel készült

Minden egyes szőnyeget saját kézzel horgolok hagyományos technikával, aminek köszönhetően nem csak egyediek, de szuper tartósak is lesznek.

Egyedi

A Crooocus termékei igazán különlegesek, hiszen biztosan nem készül ugyanabból a termékből két 100%-ig azonos. Minden termék egyedi. Minden termék másképpen tökéletes.

A gyermekszoba éke

A szuperaranyos Crooocus termékek olyan fantasztikus tárgyi kultúrát kölcsönözhetnek bármelyik gyermekszobában, amik képesek tovább fejleszteni a gyermekek fantáziáját. Mindezt úgy, hogy mellette környezettudatosságra, az újrahasznosítás fontosságára és a rendszeretetre nevelnek. Az egyedileg elkészített termékek minden szobában jól mutatnak, hiszen tökéletesen egyesítik a gyermeki játékosságot a felnőttek kialakult ízlésvilágával.

További képek

Termék megrendelése

Személyes adatok

Fizetés / szállítás / számlázás

Az adatvédelmi téjékoztatást itt lehet elérni.

Kérdésed merült fel?

Vedd fel Velem a kapcsolatot!