Róka kosár

Most képzeld el, hogy a kézzel horgolt, környezetbarát textúrájú állatos kosárba pakoljátok az apró-cseprő dolgokat a gyermekeddel. Tedd játékossá ezt a pillanatot számára!

Megrendelem

Egy igazán különleges kosár

Szeretettel elkészítem számodra a tökéletes gyerekszoba kiegészítőt

Választható színben

Elérhető színek: szürke/menta/vanília/rózsa/kék

Orrszín: barna/fekete

Szemszín: barna/fekete

 

Ára: 5 500 Ft-tól

 

Többféle állatban

Válaszd meg te, hogy melyik állatot mintázza a kosár! Választhatsz, hogy macis,rókás, vagy őzis legyen.

 

3 méretben

Milyen méretű szuperaranyos állatos kosárra van szükséged? Kis (15cm), közepes (20cm) vagy nagy (25cm) legyen a megfelelő számodra?

 

Kézzel készült

Minden egyes tárolót saját kézzel horgolok hagyományos technikával, aminek köszönhetően nem csak aranyosak, de szuper tartósak is lesznek.

 

Egyedi

A Crooocus termékei igazán különlegesek, hiszen biztosan nem készül ugyanabból a termékből két 100%-ig azonos. Minden termék egyedi. Minden termék másképpen tökéletes.

A gyermekszoba éke

A szuperaranyos Crooocus termékek olyan fantasztikus tárgyi kultúrát kölcsönözhetnek bármelyik gyermekszobában, amik képesek tovább fejleszteni a gyermekek fantáziáját. Mindezt úgy, hogy mellette környezettudatosságra, az újrahasznosítás fontosságára és a rendszeretetre nevelnek. Az egyedileg elkészített termékek minden szobában jól mutatnak, hiszen tökéletesen egyesítik a gyermeki játékosságot a felnőttek kialakult ízlésvilágával.

További képek

Termék megrendelése

Személyes adatok

Fizetés / szállítás / számlázás

Az adatvédelmi téjékoztatást itt lehet elérni.

Kérdésed merült fel?

Vedd fel Velem a kapcsolatot!