Pelenkatartó kosár

Legyen rendezett, és stílusos a pelenkázó! Ez a kézzel horgolt, környezetbarát textúrájú kosár idális a pelenkák tárolására, így azonnal kéznél van a pelenka, és még szebbé is varázsolja a szobát. 

Megrendelem

Egy igazán különleges kosár

Szeretettel elkészítem számodra a tökéletes gyerekszoba kiegészítőt

Választható színben

Elérhető színek: szürke/menta/mustár/rózsa/kék/blush

Felhő színe: fehér

Kosár mérete: 32x15x12 cm

 

Ára: 9500 Ft

 

Többféle színben

Válaszd ki Te, hogy milyen színű legyen a pelektartó! Legyen mustár, rózsaszín, szürke vagy menta? Vagy esetleg felhő mintás?

 

32 cm-es méretben

Szükséged van egy nagyobb tárolóra? 32 cm hosszú, és 15 cm széles 12 cm magas, ami már sokmindent elnyel.

 

Kézzel készült

Minden egyes tárolót saját kézzel horgolok hagyományos technikával, aminek köszönhetően nem csak aranyosak, de szuper tartósak is lesznek.

 

Egyedi

A Crooocus termékei igazán különlegesek, hiszen biztosan nem készül ugyanabból a termékből két 100%-ig azonos. Minden termék egyedi. Minden termék másképpen tökéletes.

A gyermekszoba éke

A szuperaranyos Crooocus termékek olyan fantasztikus tárgyi kultúrát kölcsönözhetnek bármelyik gyermekszobában, amik képesek tovább fejleszteni a gyermekek fantáziáját. Mindezt úgy, hogy mellette környezettudatosságra, az újrahasznosítás fontosságára és a rendszeretetre nevelnek. Az egyedileg elkészített termékek minden szobában jól mutatnak, hiszen tökéletesen egyesítik a gyermeki játékosságot a felnőttek kialakult ízlésvilágával.

További képek

Termék megrendelése

Személyes adatok

Fizetés / szállítás / számlázás

Az adatvédelmi téjékoztatást itt lehet elérni.

Kérdésed merült fel?

Vedd fel Velem a kapcsolatot!